Kodision

Wij digitaliseren de overheid. Met onze software en consultancy helpen wij de overheid goed voor haar burgers te zorgen.

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Kodision is een Nederlandse softwarespecialist en biedt oplossingen op het gebied van kennismanagement, klachtenmanagement, zaakgericht werken en digitale formulieren. Centraal in de werkwijze van Kodision staat het optimaliseren van klantcontacten. Hierbij maken we gebruik van een multichannel-aanpak, waarbij klantcontact kan verlopen via het web (online formulieren en live chat), telefonisch (klantcontactcentrum), mobiel (apps), social media en per post. Door het intelligent digitaliseren van processen zijn onze klanten in verschillende sectoren in staat operationele kosten aantoonbaar te verlagen. Bekijk de videoserie over typische burger Ko om een goed beeld te krijgen van wat onze software voor jou kan betekenen: https://www.kodision.nl/ontmoet-ko/
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.