Blokker

Al meer dan 100 jaar de winkel waar Nederland binnenloopt voor alles in huis.

Sector
Retail
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Blokker. Je grootouders gingen er naartoe. Je ouders gingen er naartoe. En nu ga jij er naartoe. Al meer dan 100 jaar is Blokker de winkel waar Nederland binnenloopt voor alles in huis. Wat begon in Hoorn als De goedkope IJzer- en Houtwinkel van Jacob Blokker en zijn vrouw Saapke Kuiper in 1896, is inmiddels uitgegroeid tot een concern met een ijzersterke naamsbekendheid, meer dan 5.000 medewerkers en met meer dan 400 winkels, is er altijd een lekker dichtbij. Via zowel de winkels als de webshop, biedt Blokker producten uit de categorieën Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeer. Kortom, Blokker heeft het in huis!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.