Visymo Universal Search Group

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Werkgeluk: passie, energie & prestatie We helpen om het beste uit onze talenten en teams te halen. Richten de werkplekken naar persoonlijke wensen in. Elke ochtend komen we kort samen om nieuws en updates te delen. Naast samenwerken zijn we ook groot fan van samen plezier maken: we genieten elke dag van een goed verzorgde lunch samen, hebben onze eigen bootcampteam en sluiten de week samen af met een gezellige borrel. Ook onze jaarlijkse wintersporttrip en andere uitjes wil je niet missen! Dit doen we vanuit ons hypermoderne nieuwe kantoor naast het station in Rijssen. Wij ontwikkelen en optimaliseren onze eigen metazoekmachine-technologie Visymo Universal Search Group (opgericht in 1997) is de uitvinder van de krachtige metazoekmachines iZito, ZapMeta, Visymo Search, Vinden.nl en Zoeken.nl. Deze metazoekmachines aangedreven door ons inhouse ontwikkelde metazoekmachine-technologie, verzamelen razendsnel de beste resultaten van o.a. Google, Yahoo en Yahoo. Zo helpen we elke dag miljoenen gebruikers om informatie sneller en beter te vinden. Ons innovatieve en creatieve team maakt dit mogelijk door middel van een uitgebreide mix van biedings- en optimalisatiestrategieën in Google Ads en Microsoft Advertising, die we real-time aansturen en optimaliseren. Dat doen we met ons eigen bidmanagementsysteem waaraan continu wordt doorontwikkeld. We zijn wereldwijd één van de grootste searchpartners van Google en Bing en hebben zeer nauw contact met hun, zodat we voorloper blijven in ons gebied. Uiteraard hebben we toegang tot de laatste features en bèta's en zijn we aanwezig bij grote events. Door de schaal waarop wij opereren beschikken we over enorme hoeveelheid data met waardevolle informatie, deze data proberen we op een slimme manier voor ons in te zetten. We testen dagelijks nieuwe ideeën die door het team naar voren worden gebracht en blijven onszelf opnieuw uitvinden.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.