Flanderijn

#dedeurstaataltijdopen

Sector
Financial Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Flanderijn maakt op het speelveld van gerechtsdeurwaarders en incasso op ieder niveau het verschil. Niet voor niets behoort Flanderijn tot de top van de incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Niet alleen in omvang maar ook in kwaliteit en resultaat. Flanderijn heeft zich in bijna 70 jaar ontwikkeld van een eenmanszaak in Rotterdam tot een toonaangevende organisatie met 12 vestigingen, waarvan 11 in Nederland. Flanderijn Incasso NV verzorgt vanuit Antwerpen de inning van vorderingen in België en Luxemburg. De gedegen kennis van de regio's waarin we actief zijn, is voor opdrachtgevers een belangrijke reden om te kiezen voor de expertise van Flanderijn. De organisatie telt ruim 600 medewerkers, verdeeld over alle vestigingen. Zij beschikken over up-to-date kennis en vaardigheden om de meer dan 10.000 opdrachtgevers altijd optimaal van dienst te kunnen zijn. De directie wordt gevoerd door de zes aandeelhouders. De commerciële afdeling opereert vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam. Graag laten we u nader kennis maken met onze organisatie. En met de 1001 redenen om te kiezen voor de complete en onderscheidende dienstverlening van Flanderijn. Meer informatie? Bel 088-209 24 44 of kijk op onze website.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.