Synetic

Partner in digitale transformatie. Onze missie? Wij helpen je voorop te blijven lopen in het digitale landschap.

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij zijn Synetic. Al 15 jaar helpen we toonaangevende bedrijven voorop te blijven lopen in het digitale landschap. Als full service partner ondersteunen we onze klanten op het gebied van strategie, design, development en beheer. Onze specialisten – slim, nuchter en enthousiast - gaan voor kwaliteit en houden van een uitdaging. Ons kantoor ligt direct aan station Haarlem en is dus makkelijk te bereiken. Door complexe zaken simpel te maken helpen we bedrijven zoals Koninklijke BAM, Port of Amsterdam, PWN, Vodafone Ziggo, KPN, Sanofi Genzyme en Infomedics aan de beste ervaring voor hun klanten. We ontwikkelen native apps, webapps en sites, en stroomlijnen de meest complexe processen met onze API-koppelingen. We zijn gespecialiseerd in de frameworks Drupal, Symfony en Vue.js.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.