PinkRoccade Local Government

Samenwerken aan de overheid van de toekomst

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
PinkRoccade Local Government is al decennia diepgeworteld in de ICT-markt voor de lokale overheid. Deze ervaring stelt zij in dienst van haar opdrachtgevers in het publieke domein, en het toenemende aantal uitdagingen waarvoor zij staan. Met 350 toegewijde medewerkers in marktgerichte domeinen werkt PinkRoccade aan de oplossingen van vandaag en morgen. Als co-creator van publieke dienstverlening ondersteunt zij haar opdrachtgevers om met innovatieve oplossingen maatschappelijke taken zo effectief en kostenefficiënt mogelijk uit te voeren. Bij het ontwerpen van deze oplossingen wordt constant gezocht naar nieuwe mogelijkheden om klanten te ontzorgen, o.a. door het leveren van software via cloud of door het volledig inbesteden van uitvoeringstaken. Toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Zo voegt PinkRoccade Local Government waarde toe en veranderen we voorgoed de publieke dienstverlening.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.