Reageren via FreelanceDev

17 jun 2021 17:34

Via FreelanceDev kan je direct bij de opdrachtgever reageren of je kunt het door ons laten regelen. Deze keuze krijg je te zien zodra je op reageren klikt.

Waarom?
Soms heb je gewoon geen inlog en duurt het een paar dagen voordat je account daar is goedgekeurt en je op een opdracht kan reageren. Sommige inhuursystemen zijn onhandig en kost het je misschien te veel tijd om je profiel in te dienen of je hebt er simpelweg geen zin in. In die gevallen regelen wij het voor je.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Zodra je op de "ontzorgd knop" hebt gedrukt verzamelen wij de beschikbare documenten die nodig zijn voor de aanvraag zoals je CV en persoonsgegevens. Het kan zijn dat die nog niet bij ons bekend zijn, dus het kan zijn dat we nog even per mail/telefoon contact met je opnemen.

Vervolgens introduceren we je bij de opdrachtgever. Afhankelijk van of dat via een portal gaat, maken we daar dus je accounts, vullen scoringslijsten in met beargumentaties en zetten het geheel door in de portal. Gedurende het hele proces houden we je uiteraard op de hoogte.

Meerwaarde en marktinformatie
Bij veel opdrachten is er onduidelijkheid in de aanvraag of waardoor je de aanvraag kan winnen. Wij nemen daarom contact op met de opdrachtgever om een beeld te krijgen van hoeveel profielen zij hebben ontvangen, wat de daadwerkelijke tariefsrange is en wat voor winkans je maakt met een bepaald tarief. Daarin adviseren we jou dus ook in de tariefstelling zodat je het optimale tarief hanteert.

Warme ingang
Eigenlijk wil je bij een bedrijf binnen komen via een "warme ingang" dus iemand die je intern kent en jou kant introduceren. Met ruim 700 leden komt het vaak voor dat we iemand bij de opdrachtgever kennen en we brengen jullie in contact om te laten weten dat het proces loopt en zodat deze persoon jou mogelijk ook extra onder de aandacht kan brengen bij de inhurende manager. Ook brengen we je profiel extra onder de aandacht bij de inhurende manager/recruiter van het bedrijf om te zorgen dat je winkans maakt.

Extra voorbereiding voor het gesprek
Hoe beter je weet hoe de organisatie eruit ziet hoe groter de winkans is. Daarom helpen wij je met de voorbereiding van het gesprek. Daarnaast geven we je ruim van tevoren een lijst met leden van FreelanceDev die bij deze opdrachtgever hebben gezeten zodat zij je misschien meer kunnen vertellen over de gebruikte technieken en wat deze opdrachtgever belangrijk vind.

Wat rekenen we hiervoor?
Zoals altijd; transparantie vinden we het meest belangrijke. We rekenen voor de ontzorging een bedrag per uur, het is helaas geen vast bedrag omdat de werkzaamheden die wij ervoor moeten verrichten sterk verschillen. Wel zullen we onze marge van te voren altijd met je communiceren.

Wil je een keer sparren of heb je momenteel een intaketraject lopen waar je hulp bij nodig hebt? Mail of bel ons 06-30903639! We helpen onze leden graag. 😀