Alle freelancers op één plek!

Het platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar weten te vinden.


Freelancers benaderen! Opdrachten zoeken

Als intermediair aanmelden is ook mogelijk.

Wat doen we?

Wij willen het voor organisaties zo gemakkelijk mogelijk maken om IT’ers in te huren zonder de hoge kosten van bureaus. FreelanceDev is het centrale punt met zo veel mogelijk up to date profielen waar u gemakkelijk en voor een lage prijs freelancers kunt werven.

Inzichtelijk

Alle profielen en beschikbaarheid is up to date en inzichtelijk. Dus iedereen kunt u gemakkelijk benaderen of het voor een directe of geplande invulling is.

Snel

Met onze filters op beschikbaarheid en technieken kunt u snel zien wie benaderbaar en passend is. Hierdoor besparen onze klanten veel tijd in de selectie.

Voordelig

Gratis kunt u opdrachten plaatsen welke doorgemaild worden naar onze freelancers. Als u meer ondersteuning in de werving wilt of actief in onze database wilt searchen kunt u kiezen uit een van onze pakketten voor de fractie van de prijs van een werving- en selectiebureau.

Transparant

Wij geloven in een transparante markt. Dus u weet altijd wat de freelancer verdient en wat het u kost. Naar eventuele bureau’s dwingen wij dan ook transparantie af door een maximale opslag op het uurtarief te hanteren.

Eerlijk

Door een eerlijke prijs te rekenen krijgen de freelancers goed uitbetaald en betaalt u geen onnodig hoge kosten. Dus het zal niet meer voorkomen dat u 100 euro aan het bureau betaalt waarvan de freelancer maar 70 krijgt uitbetaald.

Kwaliteit

Alle profielen van onze freelancers worden handmatig gecontroleerd en goedgekeurd. Daarbij houden wij de beschikbaarheid nauwkeurig bij zodat u zo relevant mogelijke matches krijgt.


Diensten

Free
0,-
Vacatureplaatsing
Actieve mailing naar freelancers
Directe sollicitaties met contactgegevens
Basic
300/maand
Vacatureplaatsing
Actieve mailing naar freelancers
Directe sollicitaties met contactgegevens
Toegang tot alle profielen
Mogelijkheid om kandidaten te shortlisten
Toegang tot contactgegevens
Pro
4,50/uur
Vacatureplaatsing
Actieve mailing naar freelancers
Advisering voor tariefstelling
Actieve benadering en selectie
Gerichte profielvoorstellen
Ondersteuning bij wervingsproces
(inplannen afspraken e.d.)
Vacatureteksten geschreven

Hoe werkt het?

1
Maak een account aan en krijg na goedkeuring direct de mogelijkheid om opdrachten te plaatsen en onze database te doorzoeken en te benaderen.
2
Om de kwaliteit van de opdracht te borgen zal deze handmatig goedgekeurd worden.
3
Voor het einde van de dag wordt de opdracht gemaild worden naar ons kandidatenbestand.
4
Onze premium leden krijgen als eerste de mogelijkheid om te reageren, na 24 uur kunt u ook reacties van gratis leden verwachten.
5
Voorselectie kunt u zelf of samen met ons afwikkelen om opvolgend de intakes in te plannen.