Jualbits

Microsoft ontwikkelpartner .NET - Azure - Ai - IoT - legacy transformation

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De digitale wereld veranderd snel. C-level van het bedrijfsleven is vandaag de dag hoogopgeleid en weet veel van technologie. Toch zien we dat bedrijven moeite hebben om te groeien of om hun digitale producten in de markt te zetten. Dit is vaak het gevolg van onvoldoende IT capaciteit of specialistische lokale IT kennis. Jualbits helpt u daarbij. Terwijl wij u ontzorgen in IT vraagstukken en u verrassen met nieuwe mogelijkheden zoals Artificial Intelligence, kunt u uw eigen resources weer efficiënt inzetten. Wij zijn een Nederlands IT bedrijf, dat werkt met Microsoft technologieën zoals Power BI, CRM Dynamics, Xamarin, .NET Core, AI, IOT en Azure. Onze marktfocus ligt op o.a. Manufacturing, Technologische bedrijfstak (innovatie/ software) en Energy. Lokaal hebben wij een club van 30 lokale ervaren software developers met daarbij remote teams voor het schaalvoordeel. Voor wie? Ben je een start-up en wil je je digitale product sneller voor de markt beschikbaar hebben? Ben je een middelgroot bedrijf en wil je je capaciteit (tijdelijk) uitbreiden voor een software-project? Ben je een groot bedrijf en is de concurrentie niet bij te benen door te hoge kosten? Wilt u weten welke kansen in digitalisering u laat liggen of heeft u IT gerelateerde uitdagingen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Team Jualbits. contact ons hier: [email protected]albits.com https://jualbits.com/contact-us https://oa-amstelveen.nl/leden/jualbits
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.