People working

Alle IT interim opdrachten op één plek!

Het platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar weten te vinden.

Wat doen we?

Eén plek voor al je opdrachten

Op FreelanceDev vind je opdrachten van eindklanten en verzamelen we ook de opdrachten bij brokers zodat je als freelancer één centraal punt hebt om je IT opdrachten te vinden.

We zijn gespecialiseerd in de volgende rollen.
App Developer
Back-end Developer
Business Analist
Cloud Engineer
DevOps Engineer
Front-end Developer
Scrum Master
Software Architect
Tester

Vind vandaag nog die leuke nieuwe opdracht.

Als freelancer maak je gratis gebruik van het
platform, ook geen marges!

Lid worden!

Transparantie

Direct bij een eindklant freelancen zonder bureau is goed voor jou en de klant. Daarom zorgen wij voor zoveel mogelijk directe contracten met bedrijven die direct op onze site posten en daardoor zit er dus ook niet een intermediair met een marge tussen.

Kwaliteit

Alle opdrachten controleren we handmatig. Zo weet jij altijd dat de opdrachtgevers legitiem zijn, er niet 3 partijen tussen zitten en de opdrachten up to date zijn. Daarnaast geven we telefonische ondersteuning voor als je hulp nodig hebt bij je sollicitatieproces.

Gemak

Wij zorgen dat jij 1 centraal punt hebt voor de zoektocht naar je opdracht. Opdrachtgevers plaatsen bij ons namelijk direct hun opdrachten en daarnaast verzamelen wij zo veel mogelijk opdrachten van de talloze portals die je anders zelf af moet struinen.

Samen

Als freelancers onderling staan we sterker. Daarom word jij lid van onze Slack groep om tips en informatie uit te wisselen en ervaringen te delen.