Praegus B.V.

Praegus, voor sterkere ICT en organisaties.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Reducering en voorkoming van ICT gerelateerde bedrijfsrisico’s, (test)procesverbetering, snellere time-to-market, geslaagde projecten binnen budget en het bieden van een betrokken, inspirerende en dynamische werkomgeving zijn onze primaire doelstellingen. De dienstverlening van Praegus omvat niet alleen het testen van de risico’s, in het geval van bedrijfskritische applicaties, maar kan u ook vanuit ons totale pakket van test dienstverlening begeleiden in het hele traject van requirementanalyse tot aan de productiefase en alle risico’s die daarbij gepaard gaan - op gestructureerde wijze - vaststellen, voorkomen en reduceren. De dienstverlening kan op verschillende manieren worden aangeboden: middels detachering, interim, werving & selectie, deta-vast, projecten en outtasking. Daarnaast geven wij trainingen en workshops. We onderscheiden ons door zowel aan de klantzijde als de professional zijde een loyale, betrokken zakenpartner dan wel werkgever te zijn die, uitgaande van een respectvolle en empathische benadering van eenieders unieke situatie, met passie haar klanten helpt en haar medewerkers een warm hart toedraagt. Onze mensen combineren hun enorme bedrijfsbrede en vakinhoudelijke kennis met optimale focus voor de mens aan de klantzijde. Uiteindelijk zijn het de mensen die het doen!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
R R
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.