Tikkie

Sector
Financial Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Kent u Tikkie al? Dat kan bijna niet anders. Met dank aan het toegankelijke karakter verovert de app de betaalmarkt. Al meer dan 6 miljoen geregistreerde gebruikers vragen met Tikkie eenvoudig hun geld terug via WhatsApp. En daar komen er wekelijks tienduizenden bij. U kunt daar nu ook als ondernemer van profiteren. Wij ontwikkelen 5 manieren waarop u de kracht en eenvoud van Tikkie gebruikt voor uw bedrijf. Hoe werkt de zakelijke versie van Tikkie? Het principe is hetzelfde als bij de app voor particulieren. U stuurt uw klanten een betaalverzoek via WhatsApp, sms of Facebook Messenger. In het bericht zit een link, waarmee uw klanten direct kunnen betalen. De betaling verloopt via iDEAL. Uw klanten hoeven de app zelf niet te hebben om af te rekenen. Om de Tikkie-betaalverzoeken te sturen, heeft u een van onze functionaliteiten nodig. Allereerst kan je een zakelijke Tikkie via de app sturen als je geregistreerd bent. De Tikkie Portal is een kant-en-klare oplossing waarmee u gelijk aan de slag kunt. Met de Tikkie API integreert u Tikkie volledig in uw eigen systemen. Wij ontwikkelen deze voor u. Het is ook mogelijk de huisstijl van uw onderneming aan de Tikkie-betaalomgeving toe te voegen. Zo blijft uw klant in een herkenbare omgeving. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Check dan snel onze site: https://www.tikkie.me
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
4

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.