Alten PTS

Dit is de bedrijfspagina van voormalig PTS Software. We verzoeken je de bedrijfspagina van ALTEN Nederland te volgen.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
ALTEN Technology is een van de gespecialiseerde business lines van het vooraanstaande bedrijf ALTEN Nederland, dat werkzaam is op het gebied van consultancy en engineering. ALTEN Technology richt zich daarbij specifiek op technical software en mechatronics. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende technisch georiënteerde bedrijven, onder andere in de industrie, telecom en verkeer & vervoersmarkt. Voor deze bedrijven werken wij met onze hoogopgeleide ingenieurs aan innovatieve technische ontwikkelingen. Binnen Nederland werken we vanuit drie vestigingen in Eindhoven, Capelle a/d IJssel en Apeldoorn. Internationaal maken wij deel uit van de ALTEN Groep, die sinds 1988 actief is. Hiermee zijn wij een van de grootste aanbieders van technische consultancy in Europa. ALTEN is genoteerd aan de Euronext aandelenbeurs. Voor meer informatie over Alten verwijzen we naar de internationale website (www.alten.com). Met onze omvang en internationale aanwezigheid heeft ALTEN de kennis en kracht om verantwoordelijkheid te nemen in de projecten die we uitvoeren. Tegelijk zorgt onze decentrale organisatie voor een lokale en op maat gesneden aanpak voor specifieke vragen. ALTEN is ook werkzaam in de IT. Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in de diensten van ALTEN of als u meer wilt weten over werken bij ALTEN.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.