Actacom Nederland BV

Actacom is al 30 jaar dé ICT-specialist die actief is binnen het onderwijs, MKB, overheidsinstellingen en bibliotheken.

Sector
Computer Networking
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Actacom is al 30 jaar dé veelzijdige ICT-specialist die actief is binnen het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, MKB, overheidsinstellingen en bibliotheken. Wij verzorgen zowel innovatieve clouddiensten als bandbreedte-technologie en storage en systeem/serverbeheer. Maak kennis met Actacom, wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrade en draadloze netwerken en in het efficiënt beheren van bedrade en draadloze netwerken. Bij Actacom is er standaard meer mogelijk. Wij bieden enorm veel flexibiliteit bij netwerkoplossingen. Onze ICT-oplossingen zijn intuïtief opgebouwd, eenvoudig in gebruik en gemakkelijk zelf aan te passen en/of uit te breiden. Actacom levert totaaloplossingen, maar kan ook fungeren als een 2e of 3e-lijns servicedesk. Uw continuïteit blijft altijd gewaarborgd. Ons dagelijks werk is te vergelijken met het beheren van spoorwegen en treinen. Er rijden kriskras tal van treinen op vele verschillende sporen. Op elk spoor bepaalt de voorste trein het tempo, maar er zijn meerdere routes en (gecombineerde) oplossingen mogelijk die samen zorgen voor de door u gewenste ‘vertrek- en aankomsttijden’. Met onze standaardoplossingen, gebaseerd op ons innovatieve ActaNet platform, krijgt én houdt u uw ICT op de rails en verhoogt u de efficiency van uw school, MKB of bibliotheek.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.