Impres

Online impact met 🖤 gecreëerd in Zwolle.

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Impres is een creatief digitaal bureau. Of: een ‘creative digital agency’. Want dat klinkt hipper. Anderen omschrijven ons wel eens als ‘nerds’. En daar zijn we trots op. We zijn namelijk gek op computers en zullen er alles aan doen om jou mee te sleuren in ons enthousiasme. Wij maken mooie dingen, slimme dingen. Bruikbare dingen. Dingen die er toe doen, of dingen die we gewoon willen maken omdat het kán. Voorop staat dat wij ons het meest thuis voelen aan de frontlinies van het internet. We verkennen de grenzen en gebruiken onze ervaring om jou verder te helpen. In een tijd waarin ‘iedereen websites kan maken’ geloven wij dat het verschil tussen ‘websitebouwers’ en échte vakidioten groter is dan ooit.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.