Acknowledge

ICT als basis voor groei. Persoonlijk, betrouwbaar en flexibel.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Wij ondersteunen organisaties in het bereiken van hun doelen door het toepassen en begeleiden van ICT-oplossingen en -diensten. Door een breed aanbod aan disciplines te combineren vinden we voor klanten de best passende oplossing, wat de vraag ook is. Het is onze passie om mensen, organisaties en technologie te verbinden en groei te realiseren. Dit uit zich in drie belangrijke kernwaarden. Persoonlijk Onze aanpak is altijd persoonlijk, zowel binnen onze organisatie, als in het contact met klanten. En elke dag worden we beter door kennis met elkaar te delen. Zo leveren we ICT van mens tot mens. Betrouwbaar We dagen onze werknemers continu uit om de prestaties van onze klanten te verbeteren, zodat deze steeds de aansluiting vinden op de snelle markt. De basis is leren, presteren en innoveren. Flexibel We zijn steeds op zoek naar de best passende oplossing op basis van specifieke situaties, nieuwe technieken en de behoeften van onze klant. Zo zorgen we voor wendbaarheid, snelheid en efficiëntie.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.