Alvant. Java driven innovation

IT is our nature

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
De wereld van software ontwikkeling is dynamisch; ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Flexibiliteit en specialisatie zijn hierbij belangrijk. Doordat wij een relatief kleine organisatie zijn kunnen wij snel inspelen op de veranderingen in de markt en de wensen van onze klanten. Java vinden we leuk en daar zijn we bij Alvant hartstikke goed in. We zijn een informele club professionals die plezier beleven aan het programmeren, beheren en adviseren van Java maatwerkapplicaties. Vakmanschap, uitdagende projecten en kennisdeling gaan bij Alvant hand in hand met een gezonde dosis humor. Dat doen wij voor zeer gedreven organisaties in Nederland. Waarom zij onze mensen telkens weer opnieuw vragen? Omdat we professionals met pit zijn die altijd de nieuwste trends en technieken kunnen toepassen en we net even verder gaan waar anderen zouden stoppen.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.