ALD Automotive Nederland

Sector
Financial Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
ALD Automotive is een wereldwijde speler in mobiliteitsoplossingen en biedt autoleasing en vlootbeheer aan in 43 landen. De organisatie staat vooraan op het gebied van innovatie, duurzaamheid en persoonlijke service. In 2016, 2017 en 2018 werd ALD Automotive gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland. Met meer dan 6.500 medewerkers wereldwijd, beheert ALD Automotive 1,66 miljoen voertuigen (eind december 2018). ALD Automotive is genoteerd aan Euronext Parijs, in de SBF120 index. ALD Automotive transformeert zich van autoleasemaatschappij tot aanbieder van totale mobiliteit. Met steeds meer flexibele leasevormen die echt keuzevrijheid bieden. Iedere dag opnieuw maken wij ons sterk om de mobiliteit van de toekomst dichterbij te halen en daarmee onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijk succes. Onze missie is om vrijheid in mobiliteit te bieden. In een steeds complexere wereld eenvoud brengen. En voor ieder bedrijf met de juiste eigen mobiliteitsoplossing komen.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
2

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.