QNH

QNH gaat samen met ilionx verder onder de naam ilionx. Volg de Linkedin pagina van ilionx om op de hoogte te blijven!

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Sinds maart 2018 heeft QNH haar krachten gebundeld met ilionx. Samen gaan we verder onder de naam ilionx. Volg de Linkedin pagina van ilionx om op de hoogte te blijven! Deze pagina gaat op non-actief. _______ QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering. Dat doen we door de inzet van slimme IT oplossingen. Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Dit doen we middels de thema’s Business Analytics, Cloud, Collaboration, Enterprise Mobility en Digital Experience. We combineren nieuwe technologieën met bestaande, we adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren. We zijn hierdoor als trusted advisor in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbinden daarbij mensen, processen en IT. Professionaliteit, bevlogenheid en samenwerken zijn onze kernwaarden. Met klanten, partners en collega’s werken aan de beste IT oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën. Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor ons: Partnership in IT!
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
7

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.