Centric

connect.engage.succeed.

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Grote kans dat je vaak in aanraking komt met Centric. Als je betaalt in de winkel. Als je een paspoort aanvraagt. Als pensioenen op tijd worden uitgekeerd. Talloze organisaties en hun klanten rekenen iedere dag weer op onze technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en gekwalificeerde professionals. We helpen onze klanten doen waar zij goed in zijn. Samen zorgen we dat vitale processen in onze samenleving áltijd doordraaien. We kunnen je helpen met? - Processen optimaliseren Standaard bedrijfsapplicaties, maatwerksoftware en migratieprojecten - IT-beheer en uitbesteden Cloud services, infrastructure management en end-user management - Business process outsourcing HR & salaris, financieel, verzekeringen en pensioenen - Staffing Tijdelijke inhuur van professionals en multidisciplinaire teams - Cyber security Security assessments, consultancy en trainingen - Collaboration & Communication Microsoft 365 implementatie, migratie, governance, adoptie én trainingen We zijn kennispartner in de branche: - Retail Compleet portfolio voor omnichannel en customer experience - Transport en logistiek Voor digitale aansturing en gegevensuitwisseling - Financiële sector Efficiënt uitbesteden van backofficeprocessen - Decentrale overheid Slimme software & IT voor ieder beleidsveld - Bouw Voor een gestroomlijnd bouwproces en ketentransparantie - Zorg De beste zorg dankzij gebruiksvriendelijke technologie
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
19

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.