Capella.Solutions

Sector
Computer Software
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Marino van der Heijden werkt als freelance Architect en Software Developer op projectbasis onder de naam Capella.Solutions. Marino is een enthousiaste en zelfstandige all-round architect/ontwikkelaar met 15 jaar ervaring in diverse projecten. Zijn focus ligt vooral op de nieuwste Microsoft-technologie voor web-applicaties en databases. Hij is ondernemend, sociaal en werkt het liefst samen met andere enthousiaste ontwikkelaars. Marino houdt ervan om constructieve discussies aan te gaan, mensen te motiveren en coachen en hen te stimuleren mee te denken over goede oplossingen. Naast software development en architectuur houdt hij zich ook graag bezig met Application Lifecycle Management (ALM) en Agile projectmethodieken. Scrum is een standaard werkwijze waarmee Marino meerdere jaren ervaring heeft.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.