YP Engineering B.V.

Machines, installaties en systemen slim monitoren en beheren met onze software applicatie C.A.R.S. YP uw partner in IoT.

Sector
Industrial Automation
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
YP Your Partner BV is actief in de industriële en technische automatisering. Wij zijn ontwerpers en bouwers van software voor industriële en technische toepassingen. Wat is telemetrie? Telemetrie is een techniek voor het op afstand kunnen meten van parameters zoals temperatuur, druk en/of energieverbruik. De gemeten grootheden (datalogging) worden vervolgens via bedrade of draadloze telecommunicatie verstuurd naar de beheerder of gebruiker van de technische installatie. De oplossingen van YP Your Partner BV zorgen ervoor dat de beheerder zijn of haar meestal geografisch verspreide installaties betrouwbaar kan monitoren en beheren met gebruikersvriendelijke telemetrie-oplossingen. Onze klanten zijn zeer divers. Onze producten en oplossingen worden toegepast bij o.a.: -- Gemeenten & Provincies--- Waterschappen & Milieubedrijven --- Nuts- & energiebedrijven ---- Productie- & assemblagebedrijven --- Datacenters & computerruimtes --- Ziekenhuizen & kantoorgebouwen Heeft u ook een telemetrievraagtuk? Neem dan gerust contact op met YP Your Partner.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.