Summit Registration Services BV

Get closer to your customer!

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Summit levert maatoplossingen voor organisatoren van beurzen en congressen op het gebied van bezoekersregistratie. Daarnaast ondersteunt Summit de marketing en communicatiemedewerkers van onderwijsinstellingen bij de registratie van contactmomenten in het wervingsproces van studenten. Summit onderscheidt zich door haar full-service dienstverlening en kosten-efficiënte aanpak. Daarbij leveren we betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten en diensten met betrekking tot dataverzameling en informatieverstrekking. Onze focus ligt op meer belangrijke bezoekers per event door doelgerichte werving. En we creëren meer rendement voor exposanten door een slimme transfer van bezoekersdata. Summit streeft naar een duurzame relatie met haar klanten. We stellen ons op als enthousiaste partner en denken graag strategisch mee over optimale oplossingen. In goede samenwerking streven we naar een soepel en succesvol verloop van uw event. Summit, partner van het onderwijs Summit is sinds 2008 een vertrouwde partner van onderwijsinstellingen. Summit registreert profiel- en interessegegevens van aankomend studenten voor, tijdens en na afloop van contactmomenten, zoals voorlichtingsactiviteiten en brochureaanvragen. Deze gegevens worden per ROC, hogeschool of universiteit opgeslagen in een unieke, centrale database. Analyse en follow-up werkt eenvoudig en doeltreffend via het online Dashboard.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.