CIMSOLUTIONS

Learn, create and make IT work!

Sector
Information Technology and Services
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
CIMSOLUTIONS levert hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van industriële, technische en administratieve automatisering. Wij richten ons voornamelijk op het toepassen van state-of-the-art ICT concepten en technieken met als doel een optimale oplossing voor onze klanten. Onze passie is om te leren, te creëren, te implementeren en te beheren voor onze klanten. Onze expertise dekt alle fasen van de software levenscyclus: managen, plannen, onderzoeken, specificeren, selecteren, ontwerpen, analyseren, ontwikkelen, testen, implementeren en beheren van zowel maatwerk software als standaard applicaties, systemen, hardware en netwerken. Learn, create and make it work! Dat is waar ons team aan ervaren professionals voor staat. Je bent onderdeel van een betrokken bedrijf, dat voor echte kwaliteit gaat. Je kunt jezelf ontwikkelen via on-the-job training en gestructureerde programma’s voor doorgroei en ontwikkeling. Onze medewerkers leren iedere dag bij en gebruiken hun kennis en ervaring in uitdagende state-of-the-art en hightech projecten. Of je nu schoolverlater bent, een ervaren software engineer, informatie analist of projectmanager, er is bij CIMSOLUTIONS altijd goede begeleiding en persoonlijke aandacht! Er zijn regelmatig bijeenkomsten, speciaal georganiseerd om kennis met andere medewerkers te delen. Je bent geen nummer en kent je collega’s. Je bent en wordt persoonlijk betrokken, zowel op werkgebied als bij sociale evenementen. Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werksfeer. En bovendien... is CIMSOLUTIONS in 2021 opnieuw uitgeroepen tot TOP Employer Nederland! De volgende onderscheidende zaken hebben daarbij een belangrijke rol gespeeld: Een contract voor onbepaalde tijd, een goed salaris, een auto van de zaak, ruime ontplooiingsmogelijkheden, aantrekkelijke bonussen bij extra werkzaamheden, veel sociale evenementen, uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
6

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.