Kaartje2go

De leukste kaarten maak je zó!

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Fotokaarten, uitnodigingen, wenskaarten, kerstkaarten en nog veel meer! Je maakt ze gemakkelijk en snel via kaartje2go.nl. Personaliseer jouw kaartje met eigen foto, tekst of handschrift. Al meer dan 1.000.000 tevreden klanten gingen je voor! Erkend door: - TROS Radar: Warme Douche voor beste klantentevredenheidsservice. (2015) - Deloitte Fast50 : In de top 5 van snelst groeiende technologiebedrijven. (2012) - VARA Kassa: Wederom als beste online kaartenaanbieder getest (2011) - Consumentenbond: Als beste online kaartenaanbieder getest (2008) Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe medewerkers om ons snel groeiende team te versterken! Wil jij in een gedreven team werken aan steeds weer nieuwe uitdagingen? Ben jij een teamspeler, die het leuk vindt om in een dynamische omgeving te werken? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina: https://www.kaartje2go.nl/vacatures
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
R R
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.