Woonz.nl

Wonen, service en zorg voor senioren

Sector
Internet
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Woonz.nl helpt senioren om fijn en veilig te wonen. Of dat nu thuis is, óf in een nieuwe woning. Senioren die thuis blijven wonen, vinden op Woonz.nl allerlei handige diensten. Denk aan woningaanpassingen, een maaltijdservice, thuiszorg, een huisdieroppas, administratieve ondersteuning of domotica-oplossingen. Senioren met een verhuiswens vinden op Woonz.nl de woning die bij hen past. Van nultredenwoning tot service-appartement, van aanleunwoning tot verpleeghuisplek. Naast de bekende ‘Funda’ zoekcriteria, kunnen zij op Woonz.nl selecteren op gemak & ontspanning, service & diensten, activiteiten, speciale doelgroepen, zorg en veiligheid. Zo vinden senioren de woning en woonomgeving die écht bij ze past. Woonz is een erkende Social Enterprise. Door online overzicht en transparantie te bieden in het diverse aanbod rondom wonen, service en zorg voor senioren, zorgen wij voor keuzevrijheid en eigen regie in de seniore levensfase. Voor aanbieders van woningen, service- of zorgmogelijkheden is Woonz.nl dé plek om laagdrempelig in contact te komen met geïnteresseerde senioren, familieleden en mantelzorgers. Meer weten? Kijk op www.woonz.nl of mail naar [email protected] U kunt ons ook bellen op 085 – 273 49 53.
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
Opdrachten
0
Professionals
1

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.