Emesa BV

"We live tech. E-commerce & innovation are at the core of our business."

Sector
Leisure, Travel & Tourism
Inhuur
Voor dit bedrijf is helaas nog niet duidelijk hoe de inhuur geregeld is. Dus waar worden de opdrachten uitgezet en hoe gaat dan het reageren in zijn werk, weet jij het?
Beschrijving
Seize new opportunities. Every day. Emesa wil de manier waarop mensen online shoppen leuker en spannender maken. Met innovatieve websites als VakantieVeilingen.nl en ActievandeDag.nl creëren we nieuwe verkoopkanalen voor onze partners: topmerken uit de vrijetijds- en reiswereld. We zijn trots op ons succes. We hebben jaarlijks meer dan 100 miljoen bezoeken, 5 miljoen tevreden kopers en al 5 jaar op rij de prijs voor Website van het Jaar. Elke dag werken onze 250 medewerkers keihard om nieuwe kansen te benutten, want we zijn elke dag op zoek naar nieuwe mogelijkheden om online kopen leuker te maken. Alleen zo kunnen we blijven verrassen, met betere deals voor onze consumenten en met meer business mogelijkheden voor onze partners. Werken bij Emesa is leuk en uitdagend. We hebben slimme medewerkers die een passie hebben om elke dag iets nieuws uit te vinden. We opereren in een zeer concurrerende markt waar we elke dag scherp moeten reageren op de concurrentie. Dat vraagt om een ondernemersgeest waarbij iedereen verantwoordelijk is voor creatieve oplossingen voor alle uitdagingen die we elke dag op ons pad vinden. 'Play to win' is een van onze values. En winnen doe je bij Emesa samen. Heb je zin in een uitdagende omgeving waar je samen met een team van professionals elke dag een topprestatie moet leveren? Ook zin in elke dag verandering? Bekijk onze actuele vacatures op http://www.werkenbijemesa.nl Bezoek ook onze labels: http://www.vakantieveilingen.nl http://www.vakantieveilingen.be https://www.vavabid.be https://www.vavabid.fr http://www.actievandedag.nl http://www.actievandedag.be
De stack wordt bepaald aan de hand van de werkervaring van professionals en de opdrachten die geplaatst zijn op het platform.
C C
Opdrachten
0
Professionals
3

Voor leden zijn de opdrachten en professionals zichtbaar.